fbpx

Menukaart

MENU

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   45
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   48
VIER GANGEN  voor-, tussen, hoofd en nagerecht 55
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN voor- tussen-, tussen- en hoofdgerecht 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

 

HUISSPECIALITEITEN

TONIJN TATAKI met rode curry, kokos en bimi 18

KAVIAAR met aardappelcrème en gerookte paling 25

RUNDERENTRECOTE van de Green Egg met seizoensgroenten en citroen-tijmjus 30
met eendenlever +8 

ETON MESS met Fraise de Bois en vanille-ijs 12

 

 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

 

VOORGERECHTEN

GEROOKTE COQUILLE met Hollandse garnalen, bloemkool en chermoula 18

STEAK TARTAAR met MRIJ-rund, serranoham en piccalilly 17

EENDENLEVERTERRINE met Pedro Ximénez en brioche 21

AJO BLANCO met Valderrama-olijfolie en witte druiven 16

 

TUSSENGERECHTEN

TOM KHA KAI met krokante hoender en shiitake 16

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui  18

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN LAM met groene asperge en eigen jus 30

KALFSRIBEYE met aubergine en jus van gerookte paprika 28

BIETEN met polenta en saus van basilicum 24

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

SCHOLFILET met groene kruidenkorst en antiboise 26

 

NAGERECHTEN

RABARBERCOMPOTE met hangop en frambozensorbetijs 12

CHOCOLADEFUDGE met pecannoten en mascarpone-balsamicoijs 12

KAAS diverse kazen met noten en appelstroop 15

FRIANDISES drie zoetigheden voor bij de koffie 4 p.p.

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites en mosterdmayonaise.

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.

 

Our menu is also available in English, click here for our menu.

Openingstijden

Maandag Geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00uur
Zondag Geopend op aanvraag

Reserveren bistro