fbpx

Menukaart

MENU

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   45
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   48
VIER GANGEN  voor-, tussen, hoofd en nagerecht 55

VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN voor- tussen-, tussen- en hoofdgerecht 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

Vraag ook naar onze uitgebreide wijnkaart.

APERITIEF

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

 

VOORGERECHTEN

GEROOKTE COQUILLE met Hollandse garnalen, bloemkool en chermoula 18

STEAK TARTAAR met MRIJ-rund, serranoham en piccalilly 17

EENDENLEVERTERRINE met Pedro Ximénez en brioche 21

TONIJN TATAKI met rode curry, kokos en bimi 18

 

TUSSENGERECHTEN

TOM KHA KAI met krokante hoender en shiitake 16

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui  18

 

HOOFDGERECHTEN

EENDENBORST met jus van gerookte knoflook 30

BIETEN met polenta en saus van basilicum 24

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

 

NAGERECHTEN

CITROENTAART met italiaans schuim en vanille ijs 12

CHOCOLADEFUDGE met pecannoten en mascarpone-balsamicoijs 12

KAAS diverse kazen met noten en appelstroop 15

FRIANDISES drie zoetigheden voor bij de koffie 4 p.p.

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites en mosterdmayonaise.

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.

 

Our menu is also available in English, click here for our menu.

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Reserveren bistro