fbpx

Menukaart

MENU

Laat u verrassen door onze keukenbrigade met de producten van het seizoen.
Bent u allergisch of volgt u een dieet? Meld het ons.

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht 49
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht 52
VIER GANGEN voor-, tussen, hoofd en nagerecht 59
VIJF GANGEN voor-, tussen-, tussen- en hoofdgerecht 69

 

BUSINESS LUNCH

Bent u tijdgebonden? Wij verzorgen deze snelle lunch binnen 1,5 uur.

TWEE GANGEN voor en hoofdgerecht 37,5

 

HFSLG ARRANGEMENT

Kies voor een volledig verzorgd arrangement.

VIER GANGEN voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 99

inclusief water, wijn, koffie en friandises

WIJNARRANGEMENT

Wilt u graag zelf de wijn uitzoeken? Vraag naar onze uitgebreide wijnkaart.

TWEE GLAZEN 17
DRIE GLAZEN 26
VIER GLAZEN 34
VIJF GLAZEN 42

 

APERITIEF

OESTER UIT YERSEKE p.st. 5,5
PATA NEGRA 16

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR met langzaam gegaarde eidooier, crème van miso en knolselderij 17
ROULEAU VAN NOORSE ZALM
met gebrande avocado, crème van gele curry en tapioca kroepoek 17
CRÈME BRÛLÉE
van geitenkaas met gemarineerde bietjes, crumble van vandouvan en mierikswortel 16

 

TUSSENGERECHTEN

GEBAKKEN COQUILLE met beurre noisette, hazelnoot en structuren van bloemkool 21
ZOETE UI CONSOMMÉ met geschaafde champignons, gebrande baby uitjes en zuurdesem 18

 

HOOFDGERECHTEN

DIAMANTHAAS met bitterbal van rookworst, aubergine en een jus van rode port 28
VIS VAN DE DAG
met groenten van het seizoen 28
TRUFFEL RISOTTO
met basilicumolie en Parmezaan 30

 

BIJGERECHTEN

VERSE FRITES met mosterdmayonaise 4,50
VERSE FRITES met truffelmayonaise en Parmezaan 5,50

 

NAGERECHTEN

INGELEGDE KIWI met yuzu, ijspastilles van yoghurt en honing 12
SPICY MANGO MARMELADE met dragon, pure chocolade sorbet en Oreo crumble 12
KAZEN met vijgenbrood en marmelade van sinaasappel 16
FRIANDISES drie zoetigheden voor bij de koffie p.p. 7

 

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.

 

Our menu is also available in English, click here for our menu.

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Reserveren bistro