BJORN STUKJE – DE NIEUWE CHEF HFSLG BOSCH EN DUIN

BJORN STUKJE – DE NIEUWE CHEF HFSLG BOSCH EN DUIN

Per 1 november 2018 vervolgt Bjorn Stukje zijn culinaire carrière bij HFSLG (De Hoefslag in Bosch en Duin) en volgt hiermee Raoul Meuwese op in de functie van chef-kok.

Na succesvolle jaren bij onder andere Karel V, De Hoefslag en Invini, kan hij nu als eindverantwoordelijke van de keuken aan de slag bij de zaak waar hij ooit als leerling kok is begonnen.

Voor Bjorn een echte thuiswedstrijd, het gerenommeerde restaurant dat al ruim 111 jaar bestaat, ligt namelijk op steenworp afstand van Zeist waar hij is opgegroeid. Zijn komst past in de koerswijziging die HFSLG eerder dit jaar heeft ingezet.

Door de vergroting van de bistro en de vernieuwing van het restaurant is HFSLG toegankelijker geworden voor een breed publiek. De bistrogerechten worden gekenmerkt door een klassieke kaart en een aantal huisspecialiteiten die altijd op de kaart staan. In het restaurant (bekroond met een Michelinster) kan Bjorn nog meer van zijn creativiteit en ambitie kwijt.

Bjorn kan niet wachten om samen met sous-chef Jasper Dorresteijn, die al 5 jaar een vaste waarde in HFSLG is, en het voltallige team te starten in de keuken van HFSLG in Bosch en Duin en ziet dit als een kans die op het juiste moment in zijn loopbaan komt.

Bjorn:  “Ik kijk ernaar uit om de gasten te verwennen met een mooie culinaire avond en kom graag aan tafel zodat u uw ervaringen met mij kan delen”

Related Posts

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag 17.00 – 22.00 uur

Vanaf 21.00 uur mogen we geen nieuwe gasten meer toelaten.