Gault&Millau 2019

Gister werd de eerste gids onder het nieuwe bewind van Godfried van der Lugt gepresenteerd in de Kromhouthal in Amsterdam. Wij zijn trots dat HFSLG wederom is opgenomen in de Gault&Millau 2019 met een beoordeling van 14 punten.

HFSLG 14 PUNTEN

“De Hoefslag bestaat reeds 111 jaar. De afgelopen jaren waren er hier een bistro en een restaurant. Door de recente vergroting van de bistro en de vernieuwing van het restaurant is HFSLG, zoals het restaurant nu heet- toegankelijker geworden. Het restaurant kampte met veel personeelswisselingen, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. Bjorn Stukje begon hier ooit als hulpkok en komt na vele jaren terug als chef. Samen met Jasper Dorresteyn die hier reeds 5 jaar sous-chef is, wil hij HFSLG terug op een hoger niveau tillen. Dorresteyn als bewaker van de klassiekers en Stukje vooral als creatieve, ambitieuze stuwende kracht. Smullen van paling met foie gras, biet en amandel. Fazant komt perfect gebraden op het bord met pastinaak en spruit als stuwende smaakmakers. Het is hier meer dan goed!”

Bekijk hier de volledige vermelding van HFSLG in de Gault & Millau gids 2019.

Openingstijden

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Bijzondere openingstijden
1e paasdag
gesloten
2e paasdag
paasbrunch vanaf 11.00 uur en diner vanaf 17.00 uur

Koningsdag
alleen diner in bistro vanaf 17.00 uur

Restaurant
Lunch
vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur