HFSLG is vernieuwd

Na een kleine verbouwing opent HFSLG vandaag haar ‘nieuwe’ deuren. Met een nieuw interieur, nieuw terras, vertrouwde en ook nieuwe gezichten!

Nieuwe menukaarten
De gerechten op de menukaart zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Dit in combinatie met de vernieuwde ambiance zal u een onvergetelijke gastronomische beleving te wachten staan.

Vernieuwde bistro
In het voormalige fine dining restaurant worden vanaf vandaag bistrogasten bediend met lunch en diner op bistroniveau. Op de kaart staan klassieke gerechten en een aantal vertrouwde huisspecialiteiten zoals bouillabaisse en risotto met truffel.

Vernieuwd restaurant*
Wat voorheen de bistro was, wordt nu het sterrenrestaurant. De ruimte, door veel gasten ‘de Ruif’ genoemd is verbouwd en opnieuw ingericht! Eten, drinken en genieten zonder opsmuk, dat is wat u hier kunt verwachten.

Nieuwe huisstijl
Het jasje is veranderd! De kwaliteit van onze gerechten, de gastvrijheid en gastronomische beleving uiteraard niet! HFSLG blijft ‘gewoon’ de Hoefslag, alleen dan met een nieuwe huisstijl, interieur, uitstraling en natuurlijk website.

Benieuwd naar de vernieuwde HFSLG? Reserveer nu uw tafel voor een gastronomische beleving!

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag 17.00 – 22.00 uur

Bekijk onze maatregelen