fbpx

Kerst met HFSLG

Bestel hier onze kerstspecialiteiten voor thuis de hele maand december van donderdag tot en met zondag. 

Thuis uit eten met kerst

De keukenbrigade van de HFSLG heeft een heerlijke brunch- en diner specialiteitenbox voor u samengesteld. Ons team ontzorgt u graag en zorgt ervoor dat het tijdens de feestdagen aan niks ontbreekt. Zo kunt u ook thuis een culinaire kerst beleven. 

Onze chef-kok Bjorn Stukje heeft ervoor gezorgd dat u thuis kunt genieten van heerlijke gerechten met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Via Thuis Uit Eten wordt de specialiteitenbox zelfs tot aan de voordeur bij u thuis bezorgt. 

 

             Kerstbrunch              Kerstdiner  

 

 

Culinaire feestdagen met onze brunch voor thuis

Een uitgebreide kerstbrunch voor thuis

Met onze uitgebreide kerstbrunch voor thuis is een lange voorbereiding niet nodig, want wij zorgen dat het aan niks ontbreekt en dat u onbezorgd kunt genieten tijdens de feestdagen. Onze keukenbrigade heeft een luxe kerstbrunch samengesteld met verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek. 

Ik wil de kerstbrunch bestellen Meer informatie

Beleef de decembermaand met HFSLG!

Een culinair kerstdiner voor thuis

Speciaal voor deze bijzondere feestdagen is onze vertrouwde specialiteitenbox extra feestlijk voor u gemaakt. Met onze culinaire specialiteitenbox hoeft u zelf niet de boodschappen te doen en na te denken over de samenstelling van het kerstdiner.  Maar heeft u wel de gezelligheid en een prachtig kerstmenu. De keukenbrigade kookt vol passie en liefde het kerstdiner voor u, wat tot uw voordeur wordt bezorgd. Zo geniet u zorgeloos van een culinair kerstdiner, gewoon bij u thuis!

Bestel de specialiteitenbox      Bekijk hier het kerstmenu

Op oudjaarsdag kunt u bij ons terecht om het nieuwe jaar in te luiden met champagne, oester en verse oliebollen.

Verras medewerkers met een kerstdiner

Verras medewerkers met een HFSLG giftset, een kerstdiner voor thuis. Deze kunt u bij ons afhalen of indien gewenst, met een persoonlijke boodschap, laten bezorgen in de periode voor de feestdagen. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op       Meer informatie

 

 

“Een fijne plek met een heerlijke keuken? HFSLG is een begrip in zowel de omgeving als bij culinair-minnend Nederland, waardoor het een fantastische plek is om de feestdagen te vieren.”