Arrangementen

All-inclusive vergaderen in Zeist

Om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt gedurende uw vergadering of presentatie, biedt HFSLG (de Hoefslag) diverse vergaderarrangementen aan.

Vergaderarrangement all inclusive basis

Arrangement voor 4 uur: 37,50
Arrangement voor 8 uur: 80,00*

  • Zaalhuur
  • Beschikking over wifi, flatscreen, clickshare en flip-over
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Zoetigheden
  • Papier en schrijfwaren
  • Mintjes

* Het 8-uurs vergaderarrangement is inclusief een bistrolunch.

Aanvullende vergaderarrangementen

Bij de aanvullende vergaderarrangementen zijn de dranken op basis van nacalculatie.

Bistro lunch

27,00

Een wisselend menu waarin chef Bjorn Stukje en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken. Uitermate geschikt als de tijd beperkt is. De lunch wordt geserveerd in de geboekte vergaderruimte of  bistro.

Bistro diner

37,00

Driegangenmenu ‘BiB Gourmand’; klassiek en culinair diner, geserveerd in de geboekte vergaderruimte of bistro van HFSLG.

Vergaderlunch

17,50

De vergaderlunch bestaat uit huisgemaakte soep, luxe broodjes en vers fruit. De lunch wordt uitsluitend geserveerd in de vergaderruimte.

Restaurant* diner

Vanaf 60,00

Viergangen verrassingsmenu ‘Michelin’; de perfecte invulling van uw diner. Het diner wordt geserveerd in één van de vergaderruimtes, het restaurant* of de Salon.

All-in beleef HFSLG arrangement

Vanaf 99,00

De perfecte afsluiting van een dag intensief vergaderen; viergangen verrassingsmenu in het restaurant*, bijpassend wijnarrangement, tafelwater (plat en bruisend) en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Dit arrangement is uit te breiden met meerdere gangen, kijk hiervoor op de menukaart.