Arrangementen

All-inclusive vergaderen in Zeist

Om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt gedurende uw vergadering of presentatie, biedt HFSLG (de Hoefslag) diverse vergaderarrangementen aan.

Vergaderarrangement all inclusive basis

Arrangement voor 4 uur: 37,50
Arrangement voor 8 uur: 80,00*

  • Zaalhuur
  • Beschikking over wifi, flatscreen, clickshare en flip-over
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Zoetigheden
  • Papier en schrijfwaren
  • Mintjes

* Het 8-uurs vergaderarrangement is inclusief een bistrolunch. Het is ook mogelijk het arrangement te combineren met een restaurant* lunch (een tweegerechtenlunch van de chef), u betaalt dan 10 euro per persoon extra.

Aanvullende vergaderarrangementen

Bij de aanvullende vergaderarrangementen zijn de dranken op basis van nacalculatie.

Bistro lunch

27,00

Een wisselend menu waarin chef Raoul Meuwese en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken. Uitermate geschikt als de tijd beperkt is. De lunch wordt geserveerd in de geboekte vergaderruimte of  bistro.

Bistro diner

37,00

Driegangenmenu ‘BiB Gourmand’; klassiek en culinair diner, geserveerd in de geboekte vergaderruimte of bistro van HFSLG.

Vergaderlunch

17,50

De vergaderlunch bestaat uit huisgemaakte soep, luxe broodjes en vers fruit. De lunch wordt uitsluitend geserveerd in de vergaderruimte.

Restaurant* lunch

35,00

Dit samengestelde tweegangen verrassingsmenu wordt op maat door onze chef-kok samengesteld. Het is uiteraard uit te breiden met meerdere gerechten of gangen. Bij dit vergaderarrangement ontvangt u 20% korting op de zaalhuur. Dit aanvullende vergaderarrangement is te boeken tot maximaal 8 personen.

Restaurant* diner

Vanaf 60,00

Viergangen verrassingsmenu ‘Michelin’; de perfecte invulling van uw diner. Het diner wordt geserveerd in één van de vergaderruimtes, het restaurant* of de Salon.

All-in beleef HFSLG arrangement

Vanaf 99,00

De perfecte afsluiting van een dag intensief vergaderen; viergangen verrassingsmenu in het restaurant*, bijpassend wijnarrangement, tafelwater (plat en bruisend) en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Dit arrangement is uit te breiden met meerdere gangen, kijk hiervoor op de menukaart.