Gerechten voor thuis

Bestel een verrassend driegangenmenu of hoofdgerecht bij HFSLG

Verras uw geliefde, verwen uzelf of ga met het hele gezin thuis uit eten!

Iedere week een nieuw menu

Vier dagen per week kunt u thuis genieten van de kookkunsten van het keukenteam van HFSLG. Iedere week stelt chef-kok Bjorn Stukje en zijn team een nieuw menu samen dat van donderdag tot en met zondag bij ons af te halen is tussen 16.30 en 19.00 uur. Elke week delen we het nieuwe menu op deze pagina en op onze sociale media.

Geniet thuis met het gezin van een heerlijk en compleet driegangenmenu of, wanneer u iets minder uitgebreid wilt eten, enkel het hoofdgerecht. Onze voor- en nagerechten behoeven geen verdere handelingen thuis. Het hoofdgerecht hoeft u enkel nog te verwarmen volgens de aanwijzingen die u van ons mee krijgt.

Deze week op het menu

Online bestellen en afhalen

U kunt u bestelling dagelijks tot 18.00 uur doen voor de volgende dag in twee varianten;

  • DRIEGANGENMENU 24,5
  • HOOFDGERECHT 15

Bij te bestellen

Wellicht wilt u een van onderstaande gerechten bijbestellen:

  • EENDENLEVERKRULLEN 4 p.p.
  • OESTERS naturel,  6 stuks, geopend 15
  • PATA NEGRA 10
  • KAAS uit de regio 7,5

Wilt u wat bijpassends te drinken bij het menu of hoofdgerecht?

PROSESECCO 14,5
750 ml, gekoeld
WITTE WIJN 12,5
Sauvignon, 750 ml, gekoeld
ROSÉ WIJN 12,5
750 ml, gekoeld
RODE WIJN 12,5
Merlot, 750 ml
VERRASSINGSWIJN 19,5
Past bij het voor- en hoofdgerecht, 750 ml, gekoeld

Belangrijk om te weten

Op dit moment is het niet mogelijk om in één bestelling verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten te doen. Wanneer u dit wel wilt doen dan willen we u vragen om dit als losse bestellingen door te geven.

Wanneer u al verder vooruit wilt bestellen, dan is dit ook mogelijk. Zolang het menu van de desbetreffende week nog niet gepubliceerd is, betreft dit dan voor u een verrassingsmenu of hoofdgerecht. We proberen uw bestelling zoveel mogelijk in één grote box mee te geven. We houden wekelijks zoveel mogelijk rekening met de meest voorkomende allergieën. Heeft u aanvullende vragen over een van de gerechten? Neem dan tijdig per mail contact met ons op via info@hfslg.nl.

Na het doen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per mail (controleer ook uw spambox). Met deze bevestiging kunt u uw bestelling in het aangegeven tijdvak komen afhalen.

Wij wensen iedereen alvast een smakelijke maaltijd!

Een van onze gasten die het menu in week 19 bestelde:

Wij hebben heerlijk gegeten! Hartelijk bedankt, volgende week weer!

Even een klein bericht om te laten weten dat de menu’s die ik vrijdag heb afgehaald fantastisch waren! Van voor- hoofd- tot nagerecht allemaal even heerlijk. En zeker super simpel thuis af te maken. Complimenten voor de chef hoe hij dit perfecte thuis-menu bij elkaar heeft bedacht en bereid natuurlijk! En erg leuk dat jullie Spotify playlist erbij zat.

Bestel direct gerechten voor thuis

Wij wensen u alvast een fijn diner!

Handige informatie

 Iedere week een nieuw menu

 Dagelijks van donderdag tot en met zondag

 Afhalen: 16.30 – 19.00 uur

 Bosch en Duin

 Prijs 3-gangen menu: 24,50 p.p.

 Prijs hoofdgerecht: 15,00 p.p.

Een van onze gasten die het menu bestelde:

“Gisteren bij jullie 3-gangen diner opgehaald voor 5 personen. Het was heerlijk. Eenvoudig klaar te maken, simpel om toch mooi op te dienen en uiterst smakelijk. Mooie ingrediënten. En erg nette prijs voor zo’n 3-gangen diner. Ontvangst bij het restaurant was ook plezierig. Kortom, een top initiatief van jullie!”

Bekijk onze maatregelen