Direct online een tafel reserveren bij Restaurant HFSLG

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Lunchkaart Dinerkaart

Informatie over reserveren

Bistro

Onze bistro is geopend van dinsdag t/m zondag. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 11.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

Op maandag zijn we geopend op aanvraag voor besloten bijeenkomsten. Het is tevens mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van tien personen per reservering. Gelieve bij de reservering aan te geven wanneer deze voor meer dan twee personen is of het een gezelschap uit een huishouden betreft. Mocht het reserveren niet lukken via onze reserveringsmodule, dan verzoeken we u om per mail contact op te nemen via info@hfslg.nl.

Wanneer het goed weer is, kunt u bij ontvangst aangeven of u liever binnen of buiten op het terras plaats wil nemen. I.v.m. de beperkte plekken adviseren we u om tijdig te reserveren. Wanneer u spontaan langs wil komen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Restaurant

Vanwege de RIVM-maatregelen hebben we besloten om alleen lunch en diner te serveren in onze bistro.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 11 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via info@hfslg.nl 

Bekijk onze maatregelen