Direct online een tafel reserveren bij Restaurant HFSLG

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we u om uw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Lunchkaart Dinerkaart

Informatie over reserveren

HFSLG is geopend van dinsdag t/m zondag. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 11.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten toelaten in het restaurant.

Op maandag zijn we geopend op aanvraag voor besloten bijeenkomsten. Het is tevens mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering. Wanneer uwilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we uper mail contact op te nemen met info@hfslg.nl.

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in het restaurant.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Restaurant

Vanwege de RIVM-maatregelen hebben we besloten om alleen lunch en diner te serveren in onze bistro.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 11 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via info@hfslg.nl