fbpx

Direct online een tafel reserveren bij HFSLG

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we u om uw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Lunchkaart Dinerkaart

Informatie over reserveren

HFSLG is geopend van dinsdag t/m zaterdag.
Onze openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur. 

Het is mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren op maandagen, zondagen en voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we u per mail contact op te nemen met info@hfslg.nl.

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. U ontvangt ook een bevestiging per mail, (Mogelijk in de ongewenste mail). Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het terras toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn op het terras.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 8 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via info@hfslg.nl 

Collega's gezocht!