fbpx

Direct online een tafel reserveren bij HFSLG

 

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Informatie over reserveren

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Het is mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren op zondagen en voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van 8 personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 8 personen bestaat verzoeken we u telefonisch 030 225 1051 of  per mail contact op te nemen via info@hfslg.nl.

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. U ontvangt ook een bevestiging per mail, (Mogelijk in de ongewenste mail). Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 8 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via info@hfslg.nl