fbpx

Direct online een tafel reserveren bij HFSLG

 

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Menukaart

Informatie over reserveren

HFSLG is geopend van dinsdag t/m zaterdag.
Onze openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. 

Het is mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren op maandagen, zondagen en voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van tien personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan tien personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we u per mail contact op te nemen met info@hfslg.nl.

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. U ontvangt ook een bevestiging per mail, (Mogelijk in de ongewenste mail). Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 10 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via info@hfslg.nl 

Bestel onze specialiteitenbox voor thuis