Bistro

Sfeer, gezelligheid en heerlijk eten

De bistro van HFSLG (de Hoefslag), voor veel mensen bekend als de Ruif, staat voor sfeer, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten. De bistro is trotse bezitter van de ‘Bib Gourmand’ die uitgegeven wordt door Michelin aan restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro. (Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje).

Op de menukaart vindt u klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten zoals bouillabaisse en de bekende HFSLG klassieker; risotto met truffel. De lunchkaart bestaat uit onze favorieten van de dinerkaart en een snel ‘licht’ tweegangenmenu.

Een diner met vrienden of familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Jong (kinderen zijn zeker welkom) en oud geniet in informele en intieme setting van de bistro.

U kunt de enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de openkeuken. Op zowel koude als warme dagen heeft u tevens een schitterend uitzicht over de tuin, waar we sinds vorig jaar (2017) onze eigen druivenranken en moestuin hebben. 

Bekijk onze klassieke gerechten en huisspecialiteiten op de lunch- en dinerkaart.

Benieuwd naar een impressie van de bistro? Bekijk de galerij en laat u verrassen!

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

NIEUW

Openingstijden bistro

Maandag t/m vrijdag:
vanaf 12.00 uur

Zaterdag:
vanaf 17.00 uur

Zondag:
open op aanvraag

Keuken geopend:
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Zomersluit:
HFSLG is van zondag 5 augustus t/m maandag 20 augustus gesloten.