fbpx

Bistro

Sfeer, gezelligheid en heerlijk eten

De bistro van HFSLG (de Hoefslag), voor veel mensen bekend als de Ruif, staat voor sfeer, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten. In de sfeervolle ambiance voelt een ieder zich thuis en staan onze gasten centraal.

Onze keukenbrigade bereidt pure gerechten die ieder seizoen wisselen. Op de menukaart vindt u klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten zoals bouillabaisse en de bekende HFSLG klassieker; risotto met truffel. De lunchkaart bestaat uit onze favorieten van de dinerkaart en een snel ‘licht’ tweegangenmenu; ideaal als business lunch. 

Een lunch en diner met vrienden of familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Jong (kinderen zijn zeker welkom) en oud geniet in informele en intieme setting van de bistro.

U kunt de enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken. Op zowel koude als warme dagen heeft u tevens een schitterend uitzicht over de tuin, waar we onze eigen druivenranken en moestuin hebben. 

Bekijk onze klassieke gerechten en huisspecialiteiten op de lunch- en dinerkaart.

Benieuwd naar een impressie van de bistro? Bekijk de galerij en laat u verrassen!

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Openingstijden

Maandag Geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondag Geopend op aanvraag

Collega's gezocht!