fbpx

Menukaart

menu du chef

Laat u verrassen door onze keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN  49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, cick here  for our menu.

a la carte

APERITIEF

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN KABELJAUW met radijs, miso en sojaboon 17

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 16

KNOLSELDERIJTARTAAR met truffel en peterselie 15

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccalilly 13
met eendenlever +8
als hoofdgerecht +8

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN LAM met ratatouille en eigen jus 26

VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnotendressing 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en Madeirasaus 35
met eendenlever +8

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites en mosterdmayonaise.

SALADES

CAESAR SALADE met boerderijhoender en parmezaan 16

SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22

NAGERECHTEN

SCROPPINO met witte chocolade en citroensorbet 9

PURE CHOCOLADE met kastanje en Muscovado-ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden

Maandag Geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondag Geopend op aanvraag

Reserveren bistro

Bekijk onze maatregelen