Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
TWEE GANGEN 29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht 39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht 42
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN 65
kaas in plaats van het nagerecht +8,5
Our menu is also available in English, cick here for our lunch menu.
Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht 39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht 42
VIER GANGEN 49
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN 65
kaas in plaats van het nagerecht +8,5
Our menu is also available in English, click here for our dinner menu.
BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16
OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.
PATA NEGRA 16
CARPACCIO VAN KABELJAUW met radijs, miso en sojaboon 17
KALFSPASTRAMI met tonijncrème en kapperappel 16
BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 16
KNOLSELDERIJTARTAAR met truffel en peterselie 15
SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22
GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 16
STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8
KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10
TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 30
als hoofdgerecht +10
TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en Madeirasaus 35
met eendenlever +8
DUO VAN LAM met ratatouille en eigen jus 26
GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23
VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnotendressing 19
VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs
GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi en kreeftensaus 23
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.
OOSTERSE SALADE met tonijn 16
CAESAR SALADE met boerderijhoender en parmezaan 16
SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22
SCROPPINO met witte chocolade en citroensorbet 9
ANANAS met kokos-serehijs 9
PURE CHOCOLADE met kastanje en Muscovado-ijs 10
KAAS 14,5
FRIANDISES 4,5 p.p.
Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.
BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16
OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.
PATA NEGRA 16
CARPACCIO VAN KABELJAUW met radijs, miso en sojaboon 17
KALFSPASTRAMI met tonijncrème en kapperappel 16
BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 16
KNOLSELDERIJTARTAAR met truffel en peterselie 15
SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22
GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 16
STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8
KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10
TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 30
als hoofdgerecht +10
TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en Madeirasaus 35
met eendenlever +8
DUO VAN LAM met ratatouille en eigen jus 26
GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23
VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnotendressing 19
VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs
GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi en kreeftensaus 23
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.
SCROPPINO met witte chocolade en citroensorbet 9
ANANAS met kokos-serehijs 9
PURE CHOCOLADE met kastanje en Muscovado-ijs 10
KAAS 14,5
FRIANDISES 4,5 p.p.
Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.
Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 16.00 – 22.00 uur
Zondag 16.00 – 22.00 uur
Wilt u gerechten voor thuis bestellen?
> Bestel onze borrelplank voor thuis
> Bestel een drie- of viergangendiner voor thuis
Wij wensen u alvast eet smakelijk!