Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our diner menu.

a la carte (Lunch & Diner)

APERITIEF

BORRELPLANK   16
pata negra, ossenworst en Utrechtse vockingworst met zuur 

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16
jabugo 

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR   13
van MRIJ-rund met serranoham 
met eendenlever   +8

TERRINE VAN EENDENLEVER   18
met vijgen en Pedro Ximénez

TONIJN   18
met crème van zeewier en wasabi crunch

IBERICO WANG 21
met tomatensalsa en pesto van rucola

BURRATA   13
met gemarineerde tomaat en aceto balsamico 

VERGETEN GROENTEN   12
met crème van harissa en walnoten

 

TUSSENGERECHTEN

UIENSOEP 12,5
met kaascroutons

GAMBA   13
met bosui, shiitake en rode curry 

 

HOOFDGERECHTEN

RUNDER ENTRECOTE   27,5
met rauwe andijviestamppot, pancetta en saus van rode wijn

OSSOBUCO   25
met aardpeer, uiencompote en saus van gerookte knoflook

GREEN EGG WITLOF   21
met paddenstoelen, pastinaak en saus van gepofte sjalot 

POUSSIN   25
met gegrilde roseval, paprika crème en saus met laurier 

VIS VAN DE DAG   dagprijs
met wisselend garnituur 

ZALM   26,5
met paksoi, taugé, gyoza en Japanse curry

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

HUISSPECIALITEITEN

ESCARGOTS
6 stuks met kruidensaus en uitgebakken spekjes   12,5
12 stuks met kruidensaus en uitgebakken spekjes   23

KREEFTENBISQUE   16
met rivierkreeftstaartjes en bosui 
als hoofdgerecht   +10,5

GEPOCHEERD EI & TRUFFEL   37
met verse truffel en extra vergine olijfolie 
als hoofdgerecht   +10,5

TOURNEDOS   37
van de Green Egg met aardappelpuree en pepersaus 
met eendenlever   +8

 

NAGERECHTEN

CHOCOLADE FUDGE   10
met vossenbessen en Vanilleijs 

BLUEBERRY CHEESECAKE   13
met yoghurt limoen sorbet

PINA COLADA   9
met gemarineerde ananas, kokos panna cotta en rum siroop

KAAS   14,5

FRIANDISES   4 p.p.

Wilt u vegetarisch dineren? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons

keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

Openingstijden bistro

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

 

Reserveren bistro