fbpx

Menukaart

LUNCH

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN  49
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

Our menu is also available in English, cick here  for our menu.

DINER

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 


DRIE GANGEN
voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN  49
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

Our menu is also available in English, cick here  for our menu.

 

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

VOORGERECHTEN

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

GEMARINEERDE TOMAAT met gazpacho en groene kruiden 12

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

PINDA KOKOS met taugé, bosui en shiitake 12

SALADES

OOSTERSE SALADE met tonijn 16

CAESAR SALADE met boerderijhoender en parmezaan 16

SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22

HOOFDGERECHTEN

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VENKEL met gepofte aardappel, salie, gekonfijte citroen, crème fraîche en antiboise 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

GEBAKKEN ZEEBAARS met kreeftensaus 22

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranham en piccalilly 13
met eendenlever +8 

BOUILLABAISSE met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en langgraanpepersaus 35
met eendenlever +8 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

NAGERECHTEN

HEMELSE MODDER met vanille-ijs en crumble 10

ETON MESS met aardbei, slagroom en meringue 8

CITROENTAART met yoghurtijs 8

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.

 

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

VOORGERECHTEN

TONIJN met radijs, miso en sojaboon 18

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

GEMARINEERDE TOMAAT met gazpacho en groene kruiden 12

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

PINDA KOKOS met taugé, bosui en shiitake 12

HOOFDGERECHTEN

BONELESS BBQ RIBS met oosterse salade, hoisin en koriander 26

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VENKEL met gepofte aardappel, salie, gekonfijte citroen, crème fraîche en antiboise 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

GEBAKKEN ZEEBAARS met kreeftensaus 22

 

 

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranham en piccalilly 13
met eendenlever +8 

BOUILLABAISSE met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en langgraanpepersaus 35
met eendenlever +8 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

NAGERECHTEN

HEMELSE MODDER met vanille-ijs en crumble 10

ETON MESS met aardbei, slagroom en meringue 8

CITROENTAART met yoghurtijs 8

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites en mosterdmayonaise.

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.

Openingstijden

Maandag Geopend op aanvraag
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondag Geopend op aanvraag

Reserveren bistro

Collega's gezocht!