Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our diner menu.

a la carte (Lunch & Diner)

APERITIEF

BORRELPLANK   16
pata negra, ossenworst en Utrechtse vockingworst met zuur 

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

VOORGERECHTEN

CARPACCIO met eendenlever, basilicummayonaise, pijnboompit en parmezaan 18

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

RAUWE MAKREEL met tomaat, augurk en vadouvan-mayonaise 16

GROENE SALADE met gerookte feta en kruiden uit eigen tuin V 12
met pata negra +8

TONIJN met yoghurt, miso en sojaboon 18

 

TUSSENGERECHTEN

TOMATENRISOTTO met pijnboompit, basilicum en krokante olijf V 11

TOM KHA KAI met krokante kip, bosui en shiitake 12

 

HOOFDGERECHTEN

KALFSRIBEYE met ratatouille, groene asperge en knoflookjus 23

BBQ RIBS BONELESS met noedels, oosterse salade, hoisin en koriander 26

GEKONFIJTE EENDENBOUT met polenta, crème van artisjok, doperwt en tijm-jus 23

VENKEL met gepofte aardappel, salie, gekonfijte citroen, crème fraîche en antiboise V 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

RAVIOLI met Hollandse garnaal, gestoofde prei, granny smith en kreeftensaus 22

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham 13
met eendenlever +8

BOUILLABAISSE met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

GEPOCHEERD EI & ANNA DUTCH KAVIAAR met extra vergine olijfolie 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en pepersaus 37,5
met eendenlever +8

 

NAGERECHTEN

KERSEN met hangop, dragon crumble en pistache-ijs 10

ETON MESS met aardbeien, slagroom en merengue 8

CITROENTAART met yoghurtijs 8

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden bistro

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

 

Reserveren bistro