Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN   65

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN   65

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our dinner menu.

a la carte lunch

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur  16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

 

VOORGERECHTEN

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

GEMARINEERDE TOMAAT met gazpacho en groene kruiden V 12

 

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes 
6 stuks 12
12 stuks 22

PINDA KOKOS met taugé, bosui en shiitake V 12

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8

BOUILLABAISSE van rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en langgraanpepersaus 35 
met eendenlever +8

 

HOOFDGERECHTEN

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VENKEL met gepofte aardappel, salie, gekonfijte citroen, crème fraîche en antiboise V 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

GEBAKKEN ZEEBAARS met kreeftensaus 22

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

SALADES

OOSTERSE SALADE met tonijn 16

CAESAR SALADE met boerderijhoender en parmezaan 16

SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22

 

NAGERECHTEN

HEMELSE MODDER met vanille-ijs en crumble 10

ETON MESS met aardbei, slagroom en meringue 8

CITROENTAART met yoghurtijs 8

KAAS 14,5

FRIANDISES 4,5 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

a la carte diner

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur  16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

 

VOORGERECHTEN

TONIJN met radijs, miso en sojaboon 18

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

GEMARINEERDE TOMAAT met gazpacho en groene kruiden  V 12

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes 
6 stuks 12
12 stuks 22

PINDA KOKOS met taugé, bosui en shiitake V 12

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8

BOUILLABAISSE van rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en langgraanpepersaus 35 
met eendenlever +8

 

HOOFDGERECHTEN

BONELESS BBQ RIBS met oosterse salade, hoisin en koriander 26

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VENKEL met gepofte aardappel, salie, gekonfijte citroen, crème fraîche en antiboise V 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

GEBAKKEN ZEEBAARS met kreeftensaus 22

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

NAGERECHTEN

HEMELSE MODDER met vanille-ijs en crumble 10

ETON MESS met aardbei, slagroom en meringue 8

CITROENTAART met yoghurtijs 8

KAAS 14,5

FRIANDISES 4,5 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 16.00 – 22.00 uur
Zondag 16.00 – 22.00 uur

Reserveren bistro

Ons menu voor thuis