fbpx

Menukaart

LUNCH

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

TWEE GANGEN   voor- en hoofdgerecht 32
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   42
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   45
VIER GANGEN  voor-, tussen, hoofd en nagerecht 52
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN voor- tussen-, tussen- en hoofdgerecht 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

Our menu is also available in English, click here  for our menu.

DINER

Laat u verrassen door ons keukenteam met de producten van het seizoen. Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   42
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   45
VIER GANGEN  voor-, tussen, hoofd en nagerecht 52
VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN voor- tussen-, tussen- en hoofdgerecht 65

kaas in plaats van het nagerecht   +4,5

Our menu is also available in English, click here  for our menu.

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranham en piccalilly 15
met eendenlever +8 

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en jus de morilles 35
met eendenlever +8 

 

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

 

VOORGERECHTEN

MAKREELCHEVICHE met radijs, miso en sojaboontjes 16

WILDMARBRÉ met hert, eendenlever en sjalottencompote 18

VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnoten 16

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 18

 

SALADES

SALADE VAN EENDENRILETTE met little gem, parmezaan en ansjovis 18

SALADE VAN WITLOF VAN DE GREEN EGG met paddenstoelen duxelles en truffel 16

SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN HET HERT met hete bliksem en jus van jeneverbes 30

IBERICOWANG met bonencassoulet en gerookte knoflook 26

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi kreeftensaus 24

 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

 

NAGERECHTEN

AMANDEL met zeezout, karamel en vanille 10

ANANAS metkokos sereh ijs 10

PURE CHOCOLADE met kersen en Muscovado ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranham en piccalilly 15
met eendenlever +8 

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie 25

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en jus de morilles 35
met eendenlever +8 

 

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur 16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA 16

 

VOORGERECHTEN

MAKREELCHEVICHE met radijs, miso en sojaboontjes 16

WILDMARBRÉ met hert, eendenlever en sjalottencompote 18

EENDENRILETTE met little gem, parmezaan en ansjovis 18

VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnoten 16

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 18

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN HET HERT met hete bliksem en jus van jeneverbes 30

IBERICOWANG met bonencassoulet en gerookte knoflook 26

WITLOF van de Green Egg met paddenstoelen duxelles en truffel 22

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur – dagprijs

GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi kreeftensaus 24

 

WIJNARRANGEMENT

TWEE GLAZEN 15

DRIE GLAZEN 22,5

VIER GLAZEN 30

 

NAGERECHTEN

AMANDEL met zeezout, karamel en vanille 10

ANANAS metkokos sereh ijs 10

PURE CHOCOLADE met kersen en Muscovado ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites en mosterdmayonaise.

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons.

Openingstijden

Maandag Geopend op aanvraag
Dinsdag 11.00 – 17.00 uur
Woensdag 11.00 – 17.00 uur
Donderdag 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag 11.00 – 20.00 uur
Zondag Geopend op aanvraag

Reserveren bistro

Collega's gezocht!