fbpx

Menukaart

MENU

Laat u verrassen door onze keukenbrigade met de producten van het seizoen.
Bent u allergisch of volgt u een dieet? Meld het ons.

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht 47.5
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht 50.5
VIER GANGEN voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 57.5
VIJF GANGEN voor-, tussen-, tussen-, hoofd- en nagerecht 67.5


Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

BUSINESS LUNCH

Bent u tijdgebonden? Wij verzorgen deze snelle lunch binnen 1,5 uur.
TWEE GANGEN voor en hoofdgerecht 39

 

HFSLG ARRANGEMENT

Kies voor een volledig verzorgd arrangement.

VIER GANGEN voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 99.5
inclusief water, wijn, koffie en friandises

 

KLASSIEKERS

Voorgerechten

STEAK TARTAAR | 17.5
EIDOOIER | BRIOCHE | ZOETZUUR
NOORSE ZALM | 25
KAVIAAR | CRÈME FRAÎCHE | BLINI

Hoofdgerechten

STEAK TARTAAR XXL | 25
EIDOOIER | BRIOCHE | ZOETZUUR
TOURNEDOS | 44.5
RUND | RODE PORT JUS | SEIZOENSGROENTEN
SUPPLEMENT GEBAKKEN FOIE GRAS +12.5
RISOTTO | 28
GESCHAAFDE TRUFFEL | EIDOOIER | PARMEZAAN

LUNCHGERECHTEN

CAESAR SALADE krokante kip | truffelcrème | eidooier 23
RICHE SALADE gamba | pata negra | limoen 25
TONIJN sushi rijst | edamame | tomasu 13.5
NAANBROOD tataki | rund | yakiniku 14.5
KABELJAUW carpaccio | groene kruiden | ingelegde rode ui 15.5

APERITIEF

OESTER UIT YERSEKE per stuk 6
OESTER PROEVERIJ per persoon 3 stuks 14.5 
PATA NEGRA
17.5
SARDINES brioche | zongedroogde tomaat | mayonaise 16.5

 

VOORGERECHTEN

RIB-EYE marbre | eendenlever | vijg 25
KINGFISCH madeleine | granaatappel | rode wijnazijn 18.5
HEILBOT snijboon | wei | pompoen 17.5
GAGO GADO pinda | rijst | crudité 14.5
VELUWSE EENDENBORST wortel | cake | miso 19.5

 

TUSSENGERECHTEN

KNOLSELDERIJ pastinaak | hollandaise| piment d’Espelette 16.5
ZEEBAARS
rasam | bouillon | salsa 16.5

 

HOOFDGERECHTEN

MECHELSE KOEKOEK roti | chapati | garam | masala 28
LAM komijn | aubergine | lams jus 29
RUND bosui olie | bataat | aarde van champignons 27
VIS VAN DE DAG seizoensgroenten | beurre blanc | kruidenolie 29
KABELJAUW vichysoise | aardappel | rucola 27
GNOCCHI zoete aardappel | schapenkaas | bearnaise 21

 

BIJGERECHTEN

VERSE FRITES huisgemaakte mayonaise 5
VERSE FRITES TRUFFEL mayonaise | Parmezaan 6

 

DESSERTS

BRAMEN taco | ganache | mousse witte chocolade | hibiscus 11.5
PEER amandel | sabayon | peren sorbet | kardemom 10.5
BEURRE NOISETTE roomijs | vanille schuim | pecannoten 12.5
KAZEN vijgenbrood | ingelegde witte druiven 16.5
FRIANDISES drie zoetigheden 7.5

WIJNARRANGEMENT

Wilt u graag zelf de wijn uitzoeken? Vraag naar onze uitgebreide wijnkaart.

TWEE GLAZEN 18
DRIE GLAZEN 27
VIER GLAZEN 36
VIJF GLAZEN 45

 

Openingstijden

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Reserveren bistro