Menukaart

Trotse bezitter van de ‘Bib Gourmand’

Lunchkaart

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

BORRELPLANK 15
pata negra, ossenworst met Amsterdams zuur en olijven

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4 per stuk
bereidt 6 per stuk

PATA NEGRA 15

ESCARGOTS
6 stuks met kruidenboter 12
12 stuks met kruidenboter 22

 

MAALTIJDSALADE

PATA NEGRA 17
groene salade met taggia olijven en krokant van zuurdesem

VIS & SCHAALDIEREN 17
groene salade met groene asperge en peulen

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR 12
van MRIJ-rund met klassiek garnituur
met eendenlever +7

GAMBA 12
in kataifi gerold met pesto en dungesneden serranoham

TONIJN NIÇOISE 18
met roseval, kropsla en haricots verts

CARPACCIO 15
van MRIJ-rund op klassieke wijze met pesto en pijnboompitten
met eendenlever +7

BOUILLABAISSE 15
krachtige kreeftensoep met gamba, vis, schaal- en schelpdieren
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO 35
met verse truffel en extra vergine olijfolie
als hoofdgerecht +10

 

HOOFDGERECHTEN

MAISHOENDERFILET 22
met doperwten, gebakken polenta, king boleet en savora mosterdsaus

DORADE ROYAL 24
met antiboise, wilde spinazie en fettucini

TOURNEDOS 35
met truffeljus en pommes fondantes
met eendenlever +7

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, truffelmayonaise en salade van het seizoen.

Wilt u vegetarisch lunchen? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons
keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

 

BUSINESSLUNCHMENU

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
TWEE GANGEN 27
DRIE GANGEN 37
VIER GANGEN 47

kaas i.p.v. het nagerecht +8

 

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8
met vanilleparfait, warme chocoladeschuim en  geklopte room
met huisgemaakte advocaat +3

CRÈME BRÛLÉE 10
naar traditioneel Frans recept

KAAS 16

FRIANDISES 3,5 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

Dinerkaart

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

BORRELPLANK 15
pata negra, ossenworst met Amsterdams zuur en olijven

OESTER FINE DE SPECIALE
naturel 4 per stuk
bereid 6 per stuk

PATA NEGRA 15

ESCARGOTS
6 stuks met kruidenboter 12
12 stuks met kruidenboter 22

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR 12 Bib
van MRIJ-rund met klassiek garnituur
met eendenlever +7

TERRINE VAN EENDENLEVER 18
met rode biet, zilverui en aceto balsamico

GAMBA 12 Bib
in kataifi gerold met pesto en dungesneden serranoham

TONIJN NIÇOISE 18
met roseval, kropsla en haricots verts

QUICHE VAN WILDE SPINAZIE 12 Bib
met geitenkaas en baba ganoush

 

TUSSENGERECHTEN

ZACHT GEGAARD BUIKSPEK 12
op een stoombroodje met komkommer en hoisinsaus

RAVIOLI NOORSE ZALM 12 Bib
met groene curry van avocado en ricotta

 

HOOFDGERECHTEN

MAISHOENDERFILET 22 Bib
met doperwten, gebakken polenta, king boleet en savora mosterdsaus

LAMSRACK 27
met ratatouille, aardappelgratin en honing-tijmsaus

AARDAPPELGRATIN 20 Bib
met spitskool, groene asperge en antiboise

ENTRECOTE 29
met rodewijnsaus, aardappelmousseline en little gem

VIS VAN DE DAG 23 Bib
met wisselend garnituur

DORADE ROYAL 24
met antiboise, wilde spinazie en fettucini

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, truffelmayonaise en salade van het seizoen

Wilt u vegetarisch dineren? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

BiB GOURMAND

Michelin presenteert jaarlijks een aparte gids voor de Benelux met restaurants die zich onderscheiden
met een Bib Gourmand. Dit zijn restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro.
Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje.

Stel uw eigen drie- of, viergangenmenu samen op basis van de gerechten waarachter Bib vermeld staat.

DRIE GANGEN 37 
VIER GANGEN 47 
kaas in plaats van het nagerecht +8

 

HUISSPECIALITEITEN

CARPACCIO 15
van MRIJ-rund op klassieke wijze met pesto en pijnboompitten
met eendenlever +7

BOUILLABAISSE 15
krachtige kreeftensoep met gamba, vis, schaal- en schelpdieren
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO 35
met verse truffel en extra vergine olijfolie
als hoofdgerecht +10

TOURNEDOS 35
met truffeljus en pommes fondantes
met eendenlever +7

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8 Bib
met vanilleparfait, warme chocoladeschuim en geklopte room
met huisgemaakte advocaat +3

TERRINE VAN FLENSJES 8
met custard, citruscompote en sorbetijs

CRÈME BRÛLÉE 10
naar traditioneel Frans recept

KAAS 16

FRIANDISES 3,5 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

Openingstijden bistro

Dinsdag t/m vrijdag:
vanaf 12.00 uur

Zaterdag:
vanaf 17.00 uur

Zondag en maandag:
open op aanvraag

Reserveren bistro

NIEUW