fbpx

Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42

VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN   65

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, cick here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

VIER GANGEN HUISSPECIALITEITEN   65

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our dinner menu.

a la carte lunch

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur  16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

 

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN KABELJAUW met radijs, miso en sojaboon 17

KALFSPASTRAMI met tonijncrème en kapperappel 16

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 16

KNOLSELDERIJTARTAAR met truffel en peterselie 15

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 16

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 30
als hoofdgerecht +10

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en Madeirasaus 35
met eendenlever +8

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN LAM met ratatouille en eigen jus 26

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnotendressing 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi en kreeftensaus 23

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

SALADES

OOSTERSE SALADE met tonijn 16

CAESAR SALADE met boerderijhoender en parmezaan 16

SALADE RICHE met pata negra, eendenlever, gamba en zalm 22

 

NAGERECHTEN

SCROPPINO met witte chocolade en citroensorbet 9

ANANAS met kokos-serehijs 9

PURE CHOCOLADE met kastanje en Muscovado-ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4,5 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

a la carte diner

APERITIEF

BORRELPLANK met pata negra, ossenworst en Utrechtse Vockingworst met zuur  16

OESTER UIT YERSEKE
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

 

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN KABELJAUW met radijs, miso en sojaboon 17

KALFSPASTRAMI met tonijncrème en kapperappel 16

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 16

KNOLSELDERIJTARTAAR met truffel en peterselie 15

 

TUSSENGERECHTEN

SLAKKEN in kruidensaus met uitgebakken spekjes
6 stuks 12
12 stuks 22

GEBAKKEN EENDENLEVER met suikerbrood en Pedro Ximénez 16

 

HUISSPECIALITEITEN

STEAK TARTAAR van MRIJ-rund met serranoham en piccallily 13
met eendenlever +8

KREEFTENSOEP met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO met extra vergine olijfolie V 30
als hoofdgerecht +10

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en Madeirasaus 35
met eendenlever +8

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN LAM met ratatouille en eigen jus 26

GEKONFIJTE EENDENBOUT met groene asperge en gerookte-knoflookjus 23

VERGETEN GROENTEN met pompoen en walnotendressing 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

GEBAKKEN HEILBOT met gnocchi en kreeftensaus 23

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

NAGERECHTEN

SCROPPINO met witte chocolade en citroensorbet 9

ANANAS met kokos-serehijs 9

PURE CHOCOLADE met kastanje en Muscovado-ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4,5 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 16.00 – 22.00 uur
Zondag 16.00 – 22.00 uur

Reserveren bistro