Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our diner menu.

a la carte (Lunch & Diner)

APERITIEF

BORRELPLANK   16
pata negra, ossenworst en Utrechtse vockingworst met zuur 

OESTER FINE DE SPECIALE ‘David Hervé’
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

VOORGERECHTEN

MRIJ CARPACCIO met truffelcrème, parmezaan en pijnboompitten 14
met eendenlever + 8

KALFSPASTRAMI met brioche, zoetzure groenten en piccalilly 14

BOERDERIJHOENDER met little gem, parmezaan en ansjovis 15

RAUWE ZEEBAARS met komkommer, ponzu en sojaboon 16

GEKARAMELISEERDE WITLOF met appelcompote, paddenstoel en walnotendressing 14
met pata negra +8

GEROOKTE ZALM met avocado, biet en kwartelei 14,5

 

TUSSENGERECHTEN

RAVIOLI met Hollandse garnaal, gestoofde prei, granny smith en kreeftensaus 12

TOM KHA KAI met dim sum, taugé en kokos 10

 

HOOFDGERECHTEN

SUKADESTEAK met paksoimousseline, pancetta, mosterd en runderjus 25

SCHARRELVARKEN met zoete aardappel, romanesco, witlof en gepofte-uienjus 21

VELUWSE EENDENBORST met pastinaakcrème, kastanje, gele biet en abrikoosjus 24,5

CURRY met rode linzen, bloemkool, naanbrood en hangop 19

VIS VAN DE DAG met wisselend garnituur dagprijs

SCHELVIS met tagliatelle, bospeen en saffraan beurre blanc 23

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

HUISSPECIALITEITEN

TERRINE VAN EENDENLEVER met vijg en Pedro Ximénez 18

BISQUE D’HOMARD met rivierkreeftstaart en bosui 16
als hoofdgerecht +10

GEPOCHEERD EI & TRUFFEL met extra vergine olijfolie 35

TOURNEDOS van de Green Egg met seizoensgroenten en truffeljus 37,5
met eendenlever +8

 

NAGERECHTEN

CHOCOLADEBROWNIE met witte chocolademousse, banaan en vanille-ijs 9,5

PASSIEVRUCHTENBAVAROIS met rode peper-mangocompote, kokosmadeleine en lychee-ijs 9,5

CHEESECAKE met Napoleon-ijs 10

KAAS 14,5

FRIANDISES 4 p.p.


Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden bistro

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

 

Reserveren bistro