Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   27
DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   37
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   40
VIER GANGEN   47

kaas in plaats van het nagerecht   +8

Bistro menu (diner)

Stel uw eigen drie- of, viergangenmenu samen op basis van de gerechten waarachter B vermeld staat.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   37
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   40
VIER GANGEN   47

kaas in plaats van het nagerecht   +8

Our menu is also available in English, click here for our diner menu.

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

APERITIEF

BORRELPLANK   15Hoefslag_Bistro_eng_okt
pata negra, ossenworst en Utrechtse vockingworst met zuur 

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4 p.st.
bereid 6 p.st.

PATA NEGRA   15
jabugo 

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR   B 12
MRIJ-rund met serranoham 
met eendenlever   +7

TERRINE VAN EENDENLEVER   18
brioche en Pedro Ximénez

ZALM   14
huisgerookt met biet en mierikswortel 

VITELLO TONATO   14
kappertjes en pijnboompitten 

BURRATA   B 12
gemarineerde tomaat en aceto balsamico 

VERGETEN GROENTEN   12
humus en walnoten 

 

TUSSENGERECHTEN

OSSENSTAART BOUILLON   12
fijne groenten en kruiden 

GAMBA   B 12
bosui, shiitake en rode curry 

 

HOOFDGERECHTEN

EENDENBOUT   B 22
linzen, pommes fondant en eigen jus 

KALFSSUCADE   24
spruiten, knolselderij en saus van Calvados 

GREEN EGG WITLOF   B 20
paddenstoelen, pastinaak en saus van gepofte sjalot 

DUO VAN REE   28
zuurkoolstamppot, pancetta en jeneverbes

VIS VAN DE DAG   B 23
wisselend garnituur 

KABELJAUW   25
venkel, wilde spinazie en fenegrieksaus 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

Wilt u vegetarisch dineren? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons
keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

HUISSPECIALITEITEN

ESCARGOTS
6 stuks met kruidensaus en uitgebakken spekjes   12
12 stuks met kruidensaus en uitgebakken spekjes   22

KREEFTENBISQUE   15
rivierkreeftstaartjes en bosui 
als hoofdgerecht   +10

GEPOCHEERD EI & TRUFFEL   35
verse truffel en extra vergine olijfolie 
als hoofdgerecht   +10

TOURNEDOS   35
van de Green Egg met stroganoffsaus en aardappelpuree 
met eendenlever   +7

 

NAGERECHTEN

GATEAUX CHAUD   8
bananenparfait en amandel crumble 

OMELET SIBÉRIENNE   B 8
twee soorten ijs 

CRÊPES SUZETTE   10
sinaasappelsaus en vanille-ijs 

KAAS   14

FRIANDISES   3,5 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen,
meld het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

Openingstijden bistro

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

 

Reserveren bistro