Menukaart

Lunchmenu

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN   29,5
DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht   39
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here for our lunch menu.

Bistro menu (diner)

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht   39
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht   42
VIER GANGEN   49

kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

Our menu is also available in English, click here  for our diner menu.

a la carte (Lunch & Diner)

APERITIEF

BORRELPLANK   16
pata negra, ossenworst en Utrechtse vockingworst met zuur 

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4,5 p.st.
bereid 6,5 p.st.

PATA NEGRA   16

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR   13
van MRIJ-rund met serranoham 
met eendenlever   +8

TERRINE VAN EENDENLEVER   18
met vijgen en Pedro Ximénez

TONIJN   18
met crème van zeewier en wasabi crunch

RUNDERPASTRAMI   13
met gepofte tomaat en vadouvan mayonaise

GROENE SALADE   11
met gemarineerde groenten en kruiden uit eigen tuin
met pata negra   +8

CARPACCIO RAUWE KABELJAUW   14
met avocado, appel en komkommer

 

TUSSENGERECHTEN

GAZPACHO   11
met knoflookcrouton

GAMBA   13
met bosui, shiitake en rode curry 

 

HOOFDGERECHTEN

DUO VAN LAM   25
met roseval aardappel, bospeen en jus van lam

RUNDERSUKADE   23
rose gebraden met aardappel, tuinboon en knoflookjus

RATATOUILLE   19
van de Green Egg met groene asperge en paprikasaus

VELUWSE EENDENBORST   23
met rucolastampot, pijnboompit en calvadosjus

VIS VAN DE DAG   dagprijs
met wisselend garnituur 

ZALM TATAKI   24,5
met sesam en miso bouillon

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, mosterdmayonaise en salade
van het seizoen.

 

HUISSPECIALITEITEN

ESCARGOTS
6 stuks met kruidensaus en uitgebakken spek   12,5
12 stuks met kruidensaus en uitgebakken spek   23

BOUILLABAISSE   16
met rivierkreeftstaart en bosui 
als hoofdgerecht   +10

GEPOCHEERD EI & ANNA DUTCH KAVIAAR   37
met extra vergine olijfolie 

TOURNEDOS   45,5
van de Green Egg met aardappelpuree en rodewijnsaus
met eendenlever   +12

 

NAGERECHTEN

AARDBEIEN ROMANOFF   9
met vanille-ijs 

RABARBER   9
met hangop en frambozensorbet

CHOCOLADE FUDGE   10
met mascarpone-ijs

KAAS   14,5

FRIANDISES   4 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen? Meld het ons. 

Openingstijden bistro

Bar & Bistro
Lunch
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

 

Reserveren bistro