Menukaart

Trotse bezitter van de ‘Bib Gourmand’

Lunchkaart

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

BORRELPLANK 15
pata negra, ossenworst met Amsterdams zuur en olijven

OESTER FINE DE SPECIALE “David Hervé”
naturel 4 per stuk
bereidt 6 per stuk

PATA NEGRA 15

ESCARGOTS
6 stuks met kruidenboter 12
12 stuks met kruidenboter 22

 

MAALTIJDSALADE

PATA NEGRA 17
groene salade met taggia olijven en krokant van zuurdesem

VIS & SCHAALDIEREN 17
groene salade met groene asperge en peulen

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR 12 Bib
van MRIJ-rund met klassiek garnituur
met eendenlever +7

GAMBA Bib 12
met paprikasalsa, venkelsalade en schaaldierenvinaigrette

CEVICHE VAN ZEEBAARS 18
met pompoen, appel en kerrie-olie

 

HOOFDGERECHTEN

SPEENBIG Bib 22
met parelgort, bospeen en mosterdsaus

DORADE ROYAL 24
met antiboise, wilde spinazie en fettucini

 

HUISSPECIALITEITEN

CARPACCIO 15
van MRIJ-rund op klassieke wijze met pesto en pijnboompitten
met eendenlever +7

BOUILLABAISSE 15
krachtige kreeftensoep met gamba, vis, schaal- en schelpdieren
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO 35
met verse truffel en extra vergine olijfolie
als hoofdgerecht +10

TOURNEDOS 35
met truffeljus en pommes fondantes
met eendenlever +7

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke frites, truffelmayonaise en salade van het seizoen.

Wilt u vegetarisch lunchen? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons
keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

 

BUSINESSLUNCHMENU

Een wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.

TWEE GANGEN 27
DRIE GANGEN
voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht 37
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht 40
VIER GANGEN 47

kaas in plaats van het nagerecht +8

 

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8
met vanilleparfait, warme chocoladeschuim en  geklopte room

KERSEN 8
wafel, room en yoghurtijs

KAAS 14

FRIANDISES 3,5 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

Dinerkaart

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

BORRELPLANK 15
pata negra, ossenworst met Amsterdams zuur en olijven

OESTER FINE DE SPECIALE
naturel 4 per stuk
bereidt 6 per stuk

PATA NEGRA 15

ESCARGOTS
6 stuks met kruidenboter 12
12 stuks met kruidenboter 22

 

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR 12 Bib
van MRIJ-rund met klassiek garnituur
met eendenlever +7

TERRINE VAN EENDENLEVER 18
met rode biet, zilverui en aceto balsamico

GAMBA Bib 12
met paprikasalsa, venkelsalade en schaaldierenvinaigrette

CEVICHE VAN ZEEBAARS 18
met pompoen, appel en kerrie-olie

CARPACCIO VAN RODE BIET 12
met geitenkaas en walnoten

 

TUSSENGERECHTEN

OSSENSTAART BOUILLON 12
met fijne groenten en kruiden

RAVIOLI RICOTTA TRUFFEL Bib 12
met een salade van knolselderij

 

HOOFDGERECHTEN

SPEENBIG Bib 22
met parelgort, bospeen en mosterdsaus

LAMSRACK 28
met ratatouille, aardappelgratin en honing-tijmsaus

GNOCCHI Bib 20
met paddenstoelen, romanesco en sherry

ENTRECOTE 28
met aardappelmousseline, little gem en knoflookjus

VIS VAN DE DAG 23 Bib
met wisselend garnituur

DORADE ROYAL 24
met antiboise, wilde spinazie en fettucini

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ambachtelijke boerenfrites, truffelmayonaise en salade van het seizoen

Wilt u vegetarisch dineren? Naast de op de menukaart vermelde vegetarische gerechten kan ons keuken team een volledig vegetarisch menu bereiden.

BiB GOURMAND

Michelin presenteert jaarlijks een aparte gids voor de Benelux met restaurants die zich onderscheiden
met een Bib Gourmand. Dit zijn restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro.
Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje.

Stel uw eigen drie- of, viergangenmenu samen op basis van de gerechten waarachter Bib vermeld staat.

DRIE GANGEN voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht 37
DRIE GANGEN voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht 40
VIER GANGEN 47

kaas in plaats van het nagerecht +8

 

HUISSPECIALITEITEN

CARPACCIO 15
van MRIJ-rund op klassieke wijze met pesto en pijnboompitten
met eendenlever +7

BOUILLABAISSE 15
krachtige kreeftensoep met gamba, vis, schaal- en schelpdieren
als hoofdgerecht +10

TRUFFELRISOTTO 35
met verse truffel en extra vergine olijfolie
als hoofdgerecht +10

TOURNEDOS 35
met truffeljus en pommes fondantes
met eendenlever +7

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8
met vanilleparfait, warme chocoladeschuim en geklopte room

KERSEN Bib 8
wafel, room en yoghurtijs

PERZIK 10
gepocheerd met sabayon en pistache ijs

KAAS 16

FRIANDISES 3,5 p.p.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

Openingstijden bistro

Maandag t/m vrijdag:
vanaf 12.00 uur

Zaterdag:
vanaf 17.00 uur

Zondag :
open op aanvraag

Keuken geopend:
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Zomersluit:
HFSLG is van zondag 5 augustus t/m maandag 20 augustus gesloten.

Reserveren bistro

NIEUW