HFSLG verliest ster, maar niet haar passie voor culinaire totaalbeleving

Tijdens het Michelinsterrengala 2019 is bekendgemaakt dat bar, bistro en restaurant HFSLG (de Hoefslag) haar ster heeft verloren. “Na een turbulent jaar met vernieuwing van de koers, het interieur en keukenteam, komt dit bericht niet als donderslag bij heldere hemel,” aldus bedrijfsleider Bart de Groot.

“We hebben geluisterd naar de wens van onze gasten en de capaciteit van de bistro en het restaurant verwisseld. Sindsdien genieten we elke dag van een volle bezetting en kan onze nieuwe chef-kok, Bjorn Stukje, de gasten verwennen met een culinaire totaalbeleving.”

Het HFSLG-keukenteam van Stukje, dat hij samen met zijn sous-chef Jasper Dorrestein aanstuurt, is onverminderd enthousiast om de gasten te verrassen met prachtige, smaakvolle gerechten op zowel bistro- als restaurantniveau. HFSLG behaalde onlangs een 26e plaats in de Lekker500 en is daarmee de beste eetgelegenheid van de provincie Utrecht. Ook wordt het restaurant gecomplimenteerd in ‘Proefschrift’ voor de verschillende verrassingsmenu’s en de betaalbare à la carte-gerechten.

Openingstijden

Bar & Bistro
Lunch
ma t/m vr vanaf 12.00 uur
Diner
ma t/m za vanaf 17.00 uur

Restaurant
Lunch
vr vanaf 12.00 uur
Diner
wo t/m za vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur