Nieuws

Tijdelijk gesloten i.v.m. maatregelen coronavirus

Beste gasten, Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen van het RIVM zijn wij genoodzaakt HFSLG tot nader bericht te sluiten. We staan uiteraard achter het besluit van het RIVM. Op deze manier hopen we onze gasten en werknemers te beschermen...
Lees meer

Proef de nieuwe kaart!

De kaarten van de bistro zijn vernieuwd! We serveren vanaf vandaag zowel tijdens de lunch als bij het diner nieuwe gerechten, zoals de kalfspastrami met brioche, zoutzure groenten en piccalilly of de Veluwse eendenborst met pastinaakcrème, kastanje, gele biet en...
Lees meer

Open Toptrouwlocatie Route 1 februari

Heeft u altijd al willen trouwen in het bos? Dat kan bij HFSLG! Op zaterdag 1 februari kunt u tijdens de Open Toptrouwlocatie Route ervaren hoe het is om uw grote dag te vieren bij HFSLG. U bent van harte welkom...
Lees meer

Gault&Millau 2020

Gister werd de gids voor 2020 gepresenteerd in de Kromhouthal in Amsterdam. Wij zijn trots dat HFSLG wederom is opgenomen in de Gault&Millau 2020 met een beoordeling van 14,5 punten. HFSLG 14,5 PUNTEN “Een avond bij HFSLG is een warm welkom...
Lees meer

13 december | Wildavond in het restaurant

Het wildseizoen is nog niet voorbij! Na twee succesvolle wildweken in de bistro organiseren wij op vrijdag 13 december een wildavond in het fine-dining restaurant met een all-in verrassingsmenu. Deze avond zullen Bjorn en zijn keukenbrigade een 4-gangen diner koken...
Lees meer

Lekker500: beste restaurant van Utrecht

Onlangs is de bekende Lekker500 gepubliceerd met daarin de 500 beste restaurants van Nederland. We mogen met trots vermelden dat ons team, onder leiding van chef Bjorn Stukje, weer een prachtige plek heeft weten te bemachtigen in de top. Maar...
Lees meer

Herfstseizoen inspiratie voor nieuwe kaart

De herfstkleuren maken de bossen rond HFSLG een oase van rood en geel, de paddenstoelen schieten uit de grond en het wildseizoen is volop in gang. Daar past natuurlijk ook een nieuwe menukaart bij, waarbij de keukenbrigade zich heeft laten...
Lees meer

Wildweken

Donkere frisse avonden, prachtige herfstkleuren, een glas rode wijn en de vlammen van de openhaard zorgen voor warmte en knusse sfeer. Nog even en dan gaat het ‘Culinaire Wildseizoen’ weer van start. Een belangrijke periode voor wie op zoek is...
Lees meer

Mosselweek

De ‘r’ zit weer in de maand, dus de mosselen zijn weer in huis! Van 2 t/m 7 september kunt u buiten de kaart om genieten van een heerlijk pannetje mosselen. Aan tafel adviseren wij graag over een bijpassende wijn....
Lees meer