fbpx

Nieuws

Nieuwe menukaart

Onze keukenbrigade zit niet stil, vanaf vandaag kunnen jullie onze nieuwe menukaart proeven. Passend bij het seizoen en een ruime keuze in gerechten. Vergeet niet om te reserveren. Bekijk het volledige menu op onze website.
Lees meer

Vanaf 1 mei ook op maandag open

Leuk nieuws! Vanaf 1 mei zijn we ook op maandag geopend voor lunch en diner. We kijken ernaar uit om jullie dan ook te mogen ontvangen! Vergeet niet om te reserveren. Bekijk onze actuele openingstijden en ons menu op de...
Lees meer

Pasen op z’n paasbest!

Speciaal voor Pasen hebben wij een driegangen lunchmenu samengesteld. Geniet ook van deze uitgebreide paaslunch en kom bij ons eten op zondag 9 april! We starten met een feestelijke amuse en vervolgen het menu met een proeverij van diverse voor-...
Lees meer

Vier Valentijn bij HFSLG

Speciaal voor Valentijn hebben wij een bijzonder Valentijnsarrangement samengesteld. Verras jouw geliefde en kom bij ons eten op dinsdag 14 februari! Wij serveren een viergangen verrassingsmenu, begin met een aperitief en sluit af met koffie en friandices. Direct reserveren
Lees meer

Business lunch bij HFSLG

Ben je tijdgebonden? Wij serveren onze Business lunch binnen 1,5 uur. Ideaal te combineren met één van onze vergaderarrangementen of tussen twee afspraken in, je bent binnen 1,5 uur weer onderweg naar een volgende afspraak. Geniet van een tweegangenmenu voor...
Lees meer

Nieuwe menukaart

Onze keukenbrigade heeft met zorg een nieuwe menukaart samengesteld. Met mooie verse seizoensproducten en verrassende combinaties. Vanaf woensdag 25 januari kun je onze nieuwe gerechten proeven. Kom bijvoorbeeld genieten van steak tartaar, gebakken coquille of onze truffel risotto. Bekijk ook...
Lees meer

Nieuwe Souschef

Per 1 januari 2023 is Soraya Kok gestart als onze nieuwe souschef. Soraya is hiervoor werkzaam geweest bij Hotel Theater Figi, Restaurant Zuiver en Bar Brasserie Joris. Zij brengt veel creativiteit op gebied van desserts en patisserie. Wij wensen Soraya...
Lees meer

Onze nieuwe chef

Per 1 december zal Aron van der Grift als nieuwe chef onze keukenbrigade gaan leiden. Aron heeft o.a. gewerkt De Witte Holevoet in Scherpenzeel, restaurant de Bavoort in Leusden en bij de Kleine Holevoet in Scherpenzeel. Aron: “Ik heb ontzettend...
Lees meer

Onze relatie Mondileder bestaat 50 jaar!

Mondileder bestaat 50 jaar, een mooie mijlpaal die gevierd mag worden! Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Ter ere van het 50 jarig bestaan loopt er nu een unieke actie; bij aankoop van nieuwe meubelen krijgt je een 5...
Lees meer