Nieuws

Koeling leegverkoop, zaterdag 4 augustus

Vanaf zondag 5 augustus gaat HFSLG twee weken dicht voor de zomersluit, dus de koeling moet leeg! Wij vinden het zonde om onze mooie producten te moeten weggooien, daarom serveren wij 4 augustus een speciaal verrassingsmenu voor een extra scherpe prijs! Laat...
Lees meer

Salon des Vins – 29 augustus

Bij HFSLG hebben wij in onze wijnkelder veel mooie wijnen liggen. Wij krijgen binnenkort een nieuwe wijnkaart. Daarom mogen wij 29 augustus een groot deel van onze wijnen voor een mooie prijs verkopen. Ideaal voor een zwoele zomeravond bij u...
Lees meer

HFSLG winnaar leerbedrijf van provincie Utrecht!

HFSLG is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB uitgeroepen tot winnaar leerbedrijf van de provincie Utrecht in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. “Uit een kleine 1000 voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf uitgeroepen. De...
Lees meer

De mogelijkheden zijn eindeloos

In het zomernummer 2018 van OnderNamen Heuvelrug Kromme Rijn is een prachtig artikel geschreven over onze bistro en restaurant. OnderNamen is een regionaal ondernemersplatform dat zich voornamelijk richt op MKB ondernemers. OnderNamen verbindt Ondernemers! In het artikel wordt geschreven over de concept...
Lees meer

Fruits de Mer | 20 en 21 juli

Met het aanhoudende zomerse weer is dit de perfecte gelegenheid om op het terras te genieten van een zwoele zomeravond met een plateau fruits de mer. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2018 organiseren wij een Fruits de Mer...
Lees meer

HFSLG is vernieuwd

Na een kleine verbouwing opent HFSLG vandaag haar ‘nieuwe’ deuren. Met een nieuw interieur, nieuw terras, vertrouwde en ook nieuwe gezichten! Nieuwe menukaarten De gerechten op de menukaart zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken....
Lees meer

De Hoefslag wordt HFSLG

Nieuwe koers voor sterrenrestaurant in Bosch en Duin De Hoefslag is al 111 jaar een culinair begrip in Nederland. De bekende herbergt sinds jaar en dag een kleine bistro, ook wel bekend als ‘de Ruif’, en een groot fine dining...
Lees meer

De Hoefslag doet mee aan de Vegetarische Restaurantweek

Vegetarische gerechten zijn niet meer van het menu af te denken! In de week van 6 t/m 10 maart serveert de Hoefslag tijdens ‘de Vegetarische Restaurantweek’ een mooi vegetarisch vijfgerechtenmenu voor 60 euro buiten de kaart om. Ons keukenteam zal...
Lees meer

De Hoefslag is partner van het kwartaal bij Vis&Seizoen

Elk kwartaal benoemt Vis&Seizoen een partner tot ‘Partner van het kwartaal’, het eerste kwartaal wordt de Hoefslag in het zonnetje gezet! Doormiddel van een mooie video, wil Vis & Seizoen partners een podium geven en een kwartaal lang onder de...
Lees meer