Menukaart

Fine dining (lunch & diner)

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

OESTER FINE SPECIALE naturel | David Hervé   4 p.st.
OESTER FINE SPECIALE bereid | David Hervé   6 p.st.
PATA NEGRA Jabugo   15

 

VOORGERECHTEN

TONIJN king krab | bleekselderij | tomaat   20
COQUILLE langoustine | crème fraîche | appel   20
PALING eendenlever | biet | amandel   25
BUIKSPEK kreeft | knolselderij | peterselie   30

 

TUSSENGERECHTEN

ZWEZERIK artisjok | pancetta | wortel   25
TRUFFEL aardappel | verse truffel | scharrelei   35

 

HOOFDGERECHTEN

FAZANT pastinaak | spruit | rode port   35
ENTRECOTE 
aardappel | meloes ui | truffel   35
HERT
rode kool | bloedworst | appel   40
ZEETONG paddenstoel | schorseneer | cèpes   45

 

NAGERECHTEN

EARL GREY bergamot | 5-spices | olijf   15
CHOCOLADE kastanje | muscovado | karamel   15
KAAS SELECTIE Bourgondisch lifestyle   16

Wilt u liever vegetarisch lunchen of dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam bereid
het door u gewenste aantal gangen.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar
onze allergenenkaart.

 

BELEEF HFSLG

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

Vier gangen   60
Vijf gangen   70
Zes gangen   80
Zeven gangen   90

Extra gang kaas   +16
Kaas in plaats van dessert   +8

 

ALL-IN BELEEF HFSLG ARRANGEMENT

Bestaande uit:
MENU | TAFELWATER | BEGELEIDENDE DRANKEN | KOFFIE | FRIANDISE

Vier gangen   99
Vijf gangen   119
Zes gangen   139
Zeven gangen   159

Extra gang kaas   +16
Kaas in plaats van dessert   +8

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden

 

WIJNARRANGEMENT

Vier glazen    40
Vijf glazen   50
Zes glazen   60
Zeven glazen   70

 

½ GLAZEN WIJNARRANGEMENT

Vier glazen   20
Vijf glazen   25
Zes glazen   30
Zeven glazen   35

Openingstijden restaurant

Lunch
vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Reserveren restaurant