Menukaart

Fine dining (lunch & diner)

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

OESTER FINE SPECIALE naturel | David Hervé   4,5 p.st.
OESTER FINE SPECIALE bereid | David Hervé   6,5 p.st.
PATA NEGRA Jabugo   16

 

VOORGERECHTEN

COQUILLE lardo | bloemkool | macadamianoot 21
TONIJN tomaat | avocado | olijf 21
OSSENSTAART knolselderij | truffel | pancetta 24
BUIKSPEK langoustine | pompoen | ras el hanout 21

 

TUSSENGERECHTEN

EENDENLEVER suikerbrood | boerenjongens | Pedro Ximénez 21
TRUFFEL aardappel | scharrelei 35

 

HOOFDGERECHTEN

TARBOT duxelle | aardappel | port 35
KREEFT mais | bospeen | vanille 35
ANJOU DUIF biet | ui | langgraan peper 36
HERTENKALF pruim | pastinaak | steranijs 35

 

NAGERECHTEN

CHOCOLADE kastanje | muscovado | rum 15
MANGO kokos | pandan | bergamot 15
KAAS selectie van Bourgondisch Lifestyle 17

Wilt u liever vegetarisch lunchen of dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam bereidt
het door u gewenste aantal gangen.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons.

 

BELEEF HFSLG

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

Vier gangen   65
Vijf gangen   75
Zes gangen   85
Zeven gangen   95

Extra gang kaas   +17
Kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

 

ALL-IN BELEEF HFSLG ARRANGEMENT

Bestaande uit:
MENU | TAFELWATER | BEGELEIDENDE DRANKEN | KOFFIE | FRIANDISE

Vier gangen   110
Vijf gangen   130
Zes gangen   150
Zeven gangen   170

Extra gang kaas   +17
Kaas in plaats van dessert   +8,5

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

 

WIJNARRANGEMENT

Vier glazen    40
Vijf glazen   50
Zes glazen   60
Zeven glazen   70

 

½ GLAZEN WIJNARRANGEMENT

Vier glazen   20
Vijf glazen   25
Zes glazen   30
Zeven glazen   35

Openingstijden restaurant

Lunch
vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Reserveren restaurant