Menukaart

Fine dining (lunch & diner)

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

OESTER FINE SPECIALE naturel | David Hervé   4,5 p.st.
OESTER FINE SPECIALE bereid | David Hervé   6,5 p.st.
PATA NEGRA Jabugo   16

 

VOORGERECHTEN

LANGOUSTINE bouillabaisse | tomaat | Pernod   25
MUL couscous | rucola | aubergine   19
OSSENSTAART ossenhaas | piccalilly | paprika   23
EENDENLEVER mabré | kalfstong | sherry   25

 

TUSSENGERECHTEN

ZWEZERIK bospeen | ansjovis | knoflook   26,5
KAVIAAR Anna Dutch | aardappel | scharrelei   25

 

HOOFDGERECHTEN

HEILBOT champagne | polenta | daslook 29
KREEFT duxelle | aardappel | hollandaisesaus   35
LAM artisjok | tuinbonen | jus   36
KALF aardpeer | morille | asperge   35

 

NAGERECHTEN

CHOCOLADE banaan | pinda | karamel   16
FRAMBOOS aardbei | witte chocolade | verveine   16
KAAS SELECTIE Bourgondisch lifestyle   17

Wilt u liever vegetarisch lunchen of dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam bereidt
het door u gewenste aantal gangen.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons.

 

BELEEF HFSLG

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

Vier gangen   65
Vijf gangen   75
Zes gangen   85
Zeven gangen   95

Extra gang kaas   +17
Kaas in plaats van het nagerecht   +8,5

 

ALL-IN BELEEF HFSLG ARRANGEMENT

Bestaande uit:
MENU | TAFELWATER | BEGELEIDENDE DRANKEN | KOFFIE | FRIANDISE

Vier gangen   110
Vijf gangen   130
Zes gangen   150
Zeven gangen   170

Extra gang kaas   +17
Kaas in plaats van dessert   +8,5

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

 

WIJNARRANGEMENT

Vier glazen    40
Vijf glazen   50
Zes glazen   60
Zeven glazen   70

 

½ GLAZEN WIJNARRANGEMENT

Vier glazen   20
Vijf glazen   25
Zes glazen   30
Zeven glazen   35

Openingstijden restaurant

Lunch
vrijdag vanaf 12.00 uur
Diner
woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
12.00 – 15.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Reserveren restaurant