Menukaart

Fine dining mét Michelinster

Our menu is also available in English, click here for the menu.

APERITIEF

OESTER FINE SPECIALE naturel | David Hervé   4 p.st.
OESTER FINE SPECIALE bereidt | David Hervé   6 p.st.
PATA NEGRA Joselito   15

 

VOORGERECHTEN

ZEEBAARS scheermes | radijs | avocado   20
KALF tartaar | kapper | ansjovis   20
LANGOUSTINE knolselderij | granny smith | zilte groenten   25
EENDENLEVER gebakken | brioche | rabarber   25

 

TUSSENGERECHTEN

COQUILLE bloemkool | macadamia | boter   25
RISOTTO huisspecialiteit | verse truffel | extra vergine olijfolie   35

 

HOOFDGERECHTEN

LAM bospeen | geitenkaas | vadouvan | tuinboon   30
HEILBOT oester | grapefruit | venkel | meiknol   30
KREEFT kalfszwezerik | peterseliewortel | spinazie | beurre blanc   35
TOURNEDOS MRIJ | morille | groene asperge | knolselderij   40

 

NAGERECHTEN

PEER witte chocolade | yuzu | venkel   15
VALRHONA CHOCOLADE Guanaja 70% |  mokka | duindoornbes   15
KAAS SELECTIE Bourgondisch lifestyle   16

Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam bereidt het door u gewenste aantal gangen.

Bent u allergisch, volgt u een dieet of wilt u het gerecht aanpassen, meld het ons of vraag naar
onze allergenenkaart. 

 

SMAKEN VAN HOEFSLAG

Het volledige menu kan ook vegetarisch bereid worden.

Vier gangen   60 
Vijf gangen   70
Zes gangen   80
Zeven gangen   90

Extra gang kaas   +16
Kaas in plaats van dessert   +8

 

ALL-IN SMAKEN VAN HOEFSLAG ARRANGEMENT

Bestaande uit:
MENU | TAFELWATER | BEGELEIDENDE DRANKEN | KOFFIE | FRIANDISE

Vier gangen   99 
Vijf gangen   119
Zes gangen   139
Zeven gangen   159

Extra gang kaas   +16
Kaas in plaats van dessert   +8

 

WIJNARRANGEMENT

Vier glazen    40
Vijf glazen   50
Zes glazen   60
Zeven glazen   70

 

½ GLAZEN WIJNARRANGEMENT

Vier glazen   20
Vijf glazen   25
Zes glazen   30
Zeven glazen   35

 

ALCOHOLVRIJ ARRANGEMENT

Vier glazen   30   
Vijf glazen   35
Zes glazen   40
Zeven glazen   45

Openingstijden restaurant*

Dinsdag t/m zaterdag:
vanaf 17.00 uur

Zondag en maandag:
open op aanvraag

Reserveren restaurant*