Kerst bij HFSLG

Het is helaas niet meer mogelijk om onze kerstspecialiteiten voor thuis te bestellen.

Wilt u tijdens de jaarwisseling genieten van huisgemaakte oliebollen en feestelijke bubbels? Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Culinaire feestdagen

Een culinaire, sfeervolle en smakelijke kerst met Restaurant HFSLG bij u thuis

Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn dan normaal. Desondanks hopen wij u ook dit jaar te kunnen verrassen met een uitgebreide kerstbrunch, -borrel of viergangenkerstdiner voor thuis. 

“Een fijne plek met een heerlijke keuken? HFSLG is een begrip in zowel de omgeving als bij culinair-minnend Nederland, waardoor het een fantastische plek is om de feestdagen te vieren.”

Thuis uit eten met kerst

Dit jaar bieden we een uitstekend alternatief voor thuis. Ons team ontzorgt u graag en zorgt ervoor dat het tijdens de feestdagen aan niks ontbreekt.

Thuis genieten van een complete kerstbrunch, luxe kerstkalkoen, kerstborrelplank of een viergangenkerstdiner? Onze chef-kok Bjorn Stukje heeft ervoor gezorgd dat u thuis kunt genieten van heerlijke gerechten met de kwaliteit die u van ons gewend bent. We bezorgen het zelfs op 24 en 27 december tot aan de deur. Afhalen kan ook op donderdag 24 (alleen borrel en diner), vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 (alleen borrel en diner) december!

Let op: de traditionele kerstkalkoen, kerstdiner en borrelplank zijn niet meer te bestellen.

Verras medewerkers met een kerstdiner

Verras medewerkers met de kerstbrunch, kerstborrel of kerstdiner voor thuis. Deze kunt u bij ons afhalen of indien gewenst, met een persoonlijke boodschap, laten bezorgen in de periode voor de feestdagen. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op