Nazomeractie

Boek nu een vergaderarrangement inclusief lunch en ontvang 100% korting op de zaalhuur! De actie geldt voor alle ruimtes en alleen voor nieuwe boekingen in september en oktober 2018.

Vergaderen bij HFSLG staat voor meer dan functioneel vergaderen alleen. HFSLG is een vergaderlocatie in Zeist waar u geïnspireerd wordt door de groene omgeving, het interieur en de service. De culinaire invulling kan worden verzorgd door zowel de bistro als het restaurant.

Reserveer nu

Vergaderruimtes

HFSLG beschikt over de volgende  ruimtes: De Salon, Bosch, Duin en Heide. De ruimtes hebben verschillende capaciteiten, van 8  tot 40 personen, daarnaast zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk. De vergaderruimtes en private dining rooms lenen zich perfect voor een boardmeeting, plenaire sessie of presentatie en dankzij het sfeervolle interieur ook voor besloten lunches en diners.

Vergaderarrangementen

Om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt gedurende uw vergadering of presentatie, biedt HFSLG (de Hoefslag) een all inclusive vergaderarrangementen inclusief lunch aan.

Vergaderarrangement all inclusive basis inclusief lunch

Arrangement voor 4 uur: nu 45,00
Arrangement voor 8 uur: nu 65,00

  • Zaalhuur
  • Beschikking over wifi, flatscreen, clickshare en flip-over
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Zoetigheden
  • Papier en schrijfwaren
  • Mintjes
  • Lunch

Bistro lunch

Onze bistro lunch is een snelle en klassieke invulling van een lunch en bestaat uit kleine, klassieke bistro gerechten.
Op etagères en/of schalen worden de gerechten tegelijk geserveerd. Omdat wij werken met streek- en seizoensproducten, wordt de lunch op basis daarvan ingevuld.

Let op: deze actie geldt alleen voor boekingen in september en oktober 2018. De actie geldt niet voor reeds gemaakte boekingen.

 

Openingstijden

Maandag geopend op aanvraag
Dinsdag 11.30 – 22.00 uur
Woensdag 11.30 – 22.00 uur
Donderdag 11.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11.30 – 22.00 uur
Zaterdag 16.00 – 22.00 uur
Zondag 16.00 – 22.00 uur

Bekijk onze maatregelen