Culinair restaurant

Fine dining

In ons culinaire restaurant bent u gegarandeerd van fine dining. Wij zijn trots op de 26e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2019.

Onze keukenbrigade bereidt pure gerechten die ieder seizoen wisselen. In de sfeervolle ambiance voelt een ieder zich thuis en staan onze gasten centraal. Door het beperkt aantal tafels kunnen we u en uw gezelschap de optimale aandacht en beleving geven. Gedurende de gehele avond kunt u onze enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken.

Uniek in ons restaurant is het ‘Beleef HFSLG’-arrangement. Wij vinden dat culinair genieten niet altijd duur hoeft te zijn. Dit volledig arrangement bestaande uit een verrassingsmenu, bijpassende wijnen, water en koffie met friandises is al vanaf 110 euro per persoon te bestellen.

Culinair genieten hoeft niet altijd duur te zijn. Bekijk de gerechten op onze dinerkaart en reserveer een tafel voor een gastronomische belevenis.

Onbezorgd genieten van ons het ‘Beleef HFSLG’- of wijnarrangement? U kunt gebruik maken van de BOB-service.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren. Klik op onderstaande buttons om een online reservering in ons restaurant te maken.

Openingstijden restaurant

Restaurant

Diner
vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
18.00 – 22.00 uur