Reserveren restaurant

Reserveer voor fine dining

Reserveren bij HFSLG

Reserveren voor het diner in ons culinaire restaurant doet u gemakkelijk online via het reserveringssysteem op deze pagina. Nadat u de drie eenvoudige stappen bent doorlopen is de reservering definitief en ontvangt u ook een bevestiging per mail. Heeft u vragen? Dan kunt u ons te allen tijde bellen op 030 225 1051 voor advies. Wij kijken uit naar uw komst!

Is uw tijd beperkt? Vermeld dit dan aan onze brigade, dan houden wij uiteraard rekening met uw planning. Op vrijdag en zaterdag kunt u naast à la carte gebruik maken van het vijf-, zes- of zevengangen verrassingsmenu.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen vanaf 6 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via 030 225 1051.

 Menukaart

Lunch & dinerkaart

Cadeautip
Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Met de HFSLG giftcard heeft u zeker een geschenk wat in de smaak valt. De HFSLG cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en te besteden in zowel het restaurant als de bistroKlik hier voor meer informatie.

Vragen

Heeft u een zakelijke aanvraag, een vraag over HFSLG, uw reservering of beschikbaarheid? Neem dan contact op via 030 225 1051 of info@hfslg.nl.

Thuisbrengservice

U kunt gebruik maken van een thuisbrengservice; na uw diner wordt u met uw eigen auto door een chauffeur naar huis gereden. Vraag ons gerust naar de tarieven.

BookDinners

HFSLG werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Openingstijden restaurant

Restaurant

Diner
vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur

Keuken geopend
18.00 – 22.00 uur